Just another Concealed Wines Sites site

Senaste Nytt

Hvitvin til reker

Havets frukt reken er en av de mest populære skalldyrene og kan tilberedes på alle slags mulige måter. Det er en populær del i forretter og likeså i hovedretter. Hvitvin til reker kjennes som en gitt smakskombinasjon. Det du skal tenke på når du velger hvitvin til […]

Les mer

Vin til kreps

Hver sensommer og høst er tilstelninger med fargeglade papirlamper er et vanlig syn for øyet i Norge.Det er krepsens hovedsesong. Til kreps serveres ofte snaps og øl, men vin til kreps går også bra. Å kombinere vin til kreps er noe mange ikke våger seg på, men […]

Les mer

Vin til kylling

Kylling i alle dens former er populært både hos store og små. Det går an å servere kylling i et uttalligmange ulike variasjoner og kan kombineres med nesten hva som helst. Likeledes er valgmulighetene av vin som passer til kylling mange. Nedenfor tipser vi om hvordan du […]

Les mer

Hvitvinskalorier

I dagens samfunn hersker det en helsetrend som aldri før samtidig som flere og flere matlagingsprogram vises på TV. Å finne en balanse mellom en sunn diett og nytelse ligger i tien. Hvitvin anses ofte som å være et sunnere valg enn rødvin til mat. Hvor mye […]

Les mer

Vin til grillmat

Så fort solen begynner å varme vil nordmannen instinktivt ta fram grillen og nyte grillspyd, laks og grønnsaker grillet i folie. Om vi ignorerer det faktum at de første grilløktene ofte ender med frosne gjester, bør hver grilling nytes i kombinasjon av en god vin. Å velge […]

Les mer

Rød vin til fisk

At fisk skal kombineres med hvitvin og kjøtt med rødvin har lenge vært en retningslinje. Vår måte å se på smakskombinasjoner har dog forandret seg.I dag kan vi kombinere rød vin til fisk uten at noen ser rart på oss. Hva man skal tenke på ved valg […]

Les mer

Rødvinskalorier

GI, LCHF, ISO etc. Helsetrenden, inkludert forkortninger av ulike dietter, er et faktum. I dagens samfunn legges mye vekt på det å trene, spise riktig og se bra ut. Vin som er en nytelsesvare passer ikke alltid inn, men regner man på kalorier kan man også nyte […]

Les mer

Vin til taco

Når det er slutt på uken og tid for fredagskos er det mange som velger å kose seg med taco. Det er lett å tilberede og hver enkelt får velge hvordan de vil komponere sine taco. I Norge er taco like integrert som fredagsmat som et glass […]

Les mer

Rødvin holdbarhet

Å ha en egen vinkjeller med ulike årgangsviner som kan hentes opp ved spesielle anledninger kan anses som en virkelig gode….. Men å vite hvilke viner som bør lagres og på hvilken måte det bør gjøres er ikke alltid så lett. Rødvinens holdbarhet overstiger generelt hvitvinens. Andre […]

Les mer

Lær deg å sabrere Champagne – Sabrere Champagne

Å sabrere champagne sies å ha sitt utspring tidlig på 1800-tallet. En teori sier at Napoleon etter et vellykket slag forsynte sine soldater med champagne, som de sabrerte med sine sabler som en seiersgest. Hvordan du skal ta det fatt når du sabrerer champagne lærer du deg […]

Les mer
Page 1 of 212

Concealed Wines Sweden

Concealed Wines AB (556770-1585).
Bo Bergmans gata 14, 115 50
Stockholm, Sweden
Telephone: +46 8-410 244 34
Email: info@concealedwines.com

Concealed Wines Norway

Concealed Wines NUF (996 166 651).
Ulvenveien 88 c/o Krogsvold Smith,
0581 Oslo, Norway
Telephone: +47 210 814 33
Email: info@concealedwines.no

Concealed Wines Finland

Concealed Wines OY (2506194-2).
Närpesvägen 25 c/o Best bokföring ,
64200 Närpes, Finland
Telefon: +35 8 931 581 633
Email: info@concealedwines.fi